Referenties

Al jarenlang ondersteunt Andy ons op verschillende gebieden van marketing. Denk hierbij aan zoekwoordenonderzoeken, categoriestructuur, Google Ads, Channable. Het contact met Andy gaat zeer gemakkelijk en dingen worden snel opgepakt.

πŸ’¬ Rick Wentholt, eigenaar DΓ© Zomerspecialist

Andy is een topper en neemt verantwoordelijkheid voor resultaat. Schakelt snel, hands on en denkt strategisch mee.

πŸ’¬ Stijn van Aert, co-founder Fring

Onlangs heeft Andy het Google Ads-account van één van onze klanten onder handen genomen. Hun campagnes waren gebouwd door een van de grootste (en duurste) bureaus in Nederland. Toch wist Andy het Ads-account compleet om te gooien en te optimaliseren. De resultaten zijn nu beter meetbaar en de advertentiekosten vallen sindsdien aanzienlijk lager uit.

Ook voor zoekwoordenonderzoeken, SEO-adviesrapporten en nieuwe SEA-campagnes werk ik bijzonder plezierig samen met Andy.

πŸ’¬ CornΓ© ter Maten, eigenaar Netbeauty

Andy is zowel op strategisch als operationeel niveau van toegevoegde waarde voor ons. Andy komt met heldere analyses die iedereen kan volgen.

πŸ’¬ Robert Schellekens, founder LAB Paint

Ik ben tevreden met onze samenwerking. Andy is goed in het nauwkeurig en kritisch analyseren van informatie en data.

Daarnaast waardeer ik de samenwerking met Andy en het is handig om een expert aan mijn kant van de tafel te hebben. Zijn expertise zorgt ervoor dat andere partijen bij de webshop scherp en kritisch blijven in hun werk.

Een strak en goed onderbouwd strategisch plan.

πŸ’¬ Bernard van de Krol, eigenaar VerandaGlaswand.nl

Andy heeft ons goed geholpen om op internationale schaal onze marketing kanalen in te richten en op te schalen. We zijn hem dankbaar voor zijn brede kennis en ervaring.

Het meest aansprekende resultaat is denk ik wel de internationale groei die we hebben behaald. 538% groei als ik het goed zeg?

πŸ’¬ Ward Haarsma, Head of Marketing Bambook

We zijn erg blij dat Andy ons kan helpen/ondersteunen met Google Ads en Google Grants. Met Andy kun je goed sparren om steeds opzoek te gaan naar nieuwe kansen.

Wat erg fijn is aan de samenwerking, is dat Andy erg transparant is over zijn werk voor ons en altijd mee denkt over hoe het beter kan.

πŸ’¬ Selma Seddik, oprichter InstockMarket

De samenwerking verloopt heel goed. Andy is een goede sparringspartner en geeft gericht en toepasbaar advies.

πŸ’¬ Elise van Asselt, marketeer Van Gent Autobedrijf

Andy is kundig en pro-actief. Fijn persoon om mee samen te werken.

We maken mooie stappen. De webshopresultaten zijn hier een mooi voorbeeld van

πŸ’¬ Mark van de Kuilen, marketing manager ROM bv

Zeer tevreden, nauw en frequent contact. Zeer flexibel om afspraken te maken.

Het resultaat is altijd in het belang van het bedrijf, ongeacht of dit soms een harde boodschap is. Inhoudelijk is het altijd kwalitatief en zeer voldoende onderbouwd.

Dank voor de huidige samenwerking en we gaan nog meer mooie momenten maken!

πŸ’¬ Maurits Scheepbouwer, commercieel manager Vestingh

Andy heeft ons geholpen met een SEO-onderzoek. Hij heeft in begrijpelijke taal toegelicht wat zijn bevindingen waren. Vriendelijke en prettig om mee samen te werken!

πŸ’¬ Danielle Knipscheer, communicatiemedewerker Bont voor Dieren

Wij zijn tevreden over de samenwerking. Andy denkt graag met je mee en neemt de tijd voor je.

Bedankt voor de samenwerking!

πŸ’¬ Selma Hendrikse, eigenaar Salonnepro

Ik ben onwijs tevreden, Andy weet waar hij het over heeft en weet complexe (vanaf mijn oogpunt) informatie begrijpelijk over te brengen. Hij denkt mee en weet aansluiting te vinden bij het merk door verder te gaan, de juiste vragen te stellen en onderzoek te doen. Daarnaast neemt hij je gestructureerd mee in zijn kennis en biedt hij hapklare vervolgstappen om mee aan de slag te gaan.

πŸ’¬ Margje Pijpker, Queen of the Snacks SNACKWITHBENEFITS

Andy heeft duidelijk kennis van zaken en pakt snel dingen op.

Blij dat Andy heeft mee gedacht en mee gewerkt aan de nieuwe website. Zo zijn we online beter vindbaar geworden. Andy blijft het monitoren en bijsturen en geeft praktische tips waar we ook zelf mee aan de slag kunnen.

πŸ’¬ Mirjam van de Kuilen, eigenaar Pandinzicht Makelaardij

Zeer tevreden over onze samenwerking. Het is duidelijk dat Andy beschikt over veel kennis. Daarnaast is Andy communicatief erg sterk en denkt hij altijd goed met je mee.

πŸ’¬ Tom de Waard, marketeer RIDGIDKollmann.com

De uitleg was duidelijk en de structuur van wat je ging doen was overzichtelijk. Daarnaast was het fijn dat je onze stichting wilde ondersteunen met je kennis.

Op naar een bontvrije wereld!

πŸ’¬ Moranni te Winkel, campagneleider Bont voor Dieren

Andy is de online marketing specialist voor e-commerce bedrijven. Hij heeft diepgaande kennis van zowel SEA als SEO, en zijn passie voor het behalen van resultaten is duidelijk merkbaar.

Andy is echt een top gozer en hij zal er alles aan doen om je resultaten te tillen naar een volgend level.

πŸ’¬ Ryan van Donkelaar, social ads specialist Ad Growth Digital

Wil je dit ook ervaren?

Laten we samen kijken hoe we jouw webshop naar het volgende niveau gaan tillen.